Het verhaal

Op 28 mei 2017, sloot de roemrijke dancing/feestzaal Heuvelhof in Ramsel, na 48 jaar, haar deuren door een jammerlijke faling van de vorige uitbaters. De zaak stond gekend staat als de place to be voor de jong gepensioneerden uit onze regio en trok voorheen steeds volle zalen. Het was dan ook huilen met de pet op wanneer, door wanbeheer, de boeken onherroepelijk moesten worden neergelegd.

De dancing/feestzaal biedt ongelofelijk veel mogelijkheden voor initiatiefnemers met een hart voor de juiste muziek én entertainmentgevoel. Het duurde dan ook niet lang of deze persoon werd gevonden onder de naam Paul Peeters van het Theatercafé ’t Gouden Leeuwke in Aarschot. Dit succesvolle Theatercafé wordt al meer dan 13 jaar uitgebaat door Paul die er wekelijks tientallen klanten en artiesten van allerlei pluimage ontvangen.

Paul Peeters, beter gekend als organisator van de Golden Lifetime Awards (Oscars voor het Nederlandstalige lied) en het succesvolle Retrofestival in Aarschot,  liet deze kans absoluut niet voorbijgaan.

Aanpassingen

Er werd, op zeer korte termijn, hard gewerkt om het Heuvelhof terug de nodige glans te geven waar het recht op heeft! Meer dan 75.000 € werd hiervoor geïnvesteerd om nog te zwijgen over de kosten van renovatie door de eigenaars.

De naam van het Heuvelhof wordt deels behouden. Voortaan noemt het Heuvelhof-Live, vooral omdat er tijdens de meeste openingsdagen geopteerd wordt voor livemuziek, gespeeld door orkesten en artiesten uit gans Vlaanderen.

Heuvelhof-Live zal geopend zijn elke dinsdag- en zondagnamiddag (13u00 tot 19u00) en op vrijdag- en zaterdagavond (19u00 tot 01u00). Op deze dagen zullen liveorkesten en artiesten en DJ’ s onze gasten verwelkomen met strelende en dansbare muziek.

De dancing/feestzaal  heeft een capaciteit van  min. 300 mensen en biedt hel wat perspectieven. Ze is uniek in deze regio en is voorzien van een ruime parking.