Laden Evenementen

VRIJDAG 2 AUGUSTUS- HEUVELHOF – ARTIESTENSHOW 2024

2 augustus om 19:30 tot 23:30 Dancing Heuvelhof €18

Reserveer nu!

Kies een zone:
Cava en hapjes in kerstsfeer
Tribe Loading Animation Image

Op vrijdag 2 augustus organiseert het Heuvelhof weer een Topshow en dit met heel wat verdienstelijke artiesten zorgvuldig geselecteerd om voor de nodige ambiance te zorgen. Zij brengen sfeer en gezelligheid in onze zaak.

Artiesten:

  • PHIL HUNTER
  • LIEVEKE
  • ILSE
  • JACK CROONEY
  • BOY ROMBOUTS
  • VICKY

Reserveer tijdig !

VIP: €30/pp (glas cava en ganse avond hapjes)

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.