Laden Evenementen

VALENTIJN – SCHLAGER-DINERSHOW – MAANDAG 14 FEBRUARI 19.00h

14 februari om 19:00 tot 23:00 Dancing Heuvelhof €35

Reserveer nu!

Tribe Loading Animation Image

Wie 14 februari zegt denkt….VALENTIJN !  Onze geslaagde Oudejaarsavond kunnen we nog is overdoen op 14 februari ! 

We vieren Valentijn op een gepast manier met een  lekker aperitief, een Valentijnsbuffet om u tegen te zeggen en een overheerlijk nagerecht ! Dit alles doorspekt met een heus showgehalte van onze huisartiesten dewelke gegarandeerd instaan voor een showspektakel, Valentijn waardig !

Onze Valentijns-artiesten zijn :

  • GUNTHER F
  • PHIL HUNTER
  • ANDREA SCHON
  • WOUTER SURVANY
  • LIEVEKE

Op het Menu staat een fantastisch Valentijnsbuffet !

Reservatie verplicht !!!

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.