Laden Evenementen

SOLIDARITEITSBIJDRAGE TIJDENS DANSNAMIDDAGEN EN AVONDEN VANAF 1 FEBRUARI

1 februari om 08:00 tot 17:00 Dancing Heuvelhof

Beste Gasten,

            SOLIDARITEITSBIJDRAGE NA EVALUATIE                                                  (vanaf 1 februari 2023)

Na de proefmaand Januari hebben we de bijdrage geëvalueerd en vooral geluisterd naar onze klanten.  Met plezier sturen wij de genomen maatregel bij. Uiteraard blijven wij deze maatregel steeds analyseren ten behoeve van de klant en het Heuvelhof.

Daarom hebben we het volgende besloten  :

     INKOM  5,00 €/pp. INCLUSIEF UW EERSTE CONSUMTIE

 lees :  

  • Frisdranken ( oa.Waters, Limonades, Cola, Tönisteiner, Ice Tea , Tonic, Agrum),
  • Koffie (tas koffie, deca , koffie Verkeerd)
  • Bieren (pintje (25 cl)
  • Alle andere dranken zijn uiteraard aan de normale consumptieprijzen te betalen

Het zijn maatregelen die zeker te gemoed komen aan zowel de klant als aan het Heuvelhof

Wij hopen op uw gewaardeerd begrip.

De Directie

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.