Laden Evenementen

OUDJAAR IN HET HEUVELHOF – 31 december

31 december om 08:00 tot 17:00 Dancing Heuvelhof €95

Reserveer nu!

Tribe Loading Animation Image

Na een jaar onderbreking wordt het dit jaar weer gezellig op Oudejaar in het Heuvelhof op 31 december

De gezellige sfeer (zie homepage), het lekkere diner en de life- artiesten zorgen steeds voor een onvergetelijke ambiance !

Onze artiesten verwelkomen u op Oudejaar :

  • PHIL HUNTER
  • MIKE GRONDY 
  • ANDREA SCHON
  • Muzikale ondersteuning – YVES CALDERS

U wordt verwent vanaf 19.00h (receptie) en aansluitend buffetdiner, desserten buffet en middernachtsoepje.

Dranken zijn in de prijs inbegrepen (behalve sterk alcoholische dranken).

DEELNAME IN DE KOSTEN :  95 €/pp

Menu

Tomaat gevuld met grijze garnaal  Warm gerookte zalm belle vue  Paling in’t groen, gamba’s  – Mimosa eitjes met een eilandje van lompviseitjes –  Mousse van zalm en staartvis Beenhesp  – Zwarte woudham met fruitgarnituur – Gebraad van licht gerookt speenvarken –  Rundsgebraad met asperges en Hollandse saus    – Stoofpotje van kalfswangetjes pompoenpuree –  Coq au vin met spekboontjes – Oostends Vispanneke – Frikadellen met kriekjes  – Hertenragout met roze pepersaus groentengratin  – Luikse stamppot Krieltjes

Aardappelsalade Komkommer salade Witte koolsalade –  Slaatje van wortel en knolselder – Spirelli met fijne groentjes en yoghurt dressing – Tomaten met bieslook (Looksaus Cocktailsaus)

Als afsluiter Trio van chocolade mousse, mousse van champagne en bavarois

Middernachtsoepje met fijne groentjes

 

RESERVEER TIJDIG AUB. (100 personen beperkt)

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.