Laden Evenementen

OUDJAAR 2023 IN DANCING HEUVELHOF – ZONDAG 31 DECEMBER

31 december om 08:00 tot 17:00 Dancing Heuvelhof €99

Reserveer nu!

Tribe Loading Animation Image

Zoals elk jaar organiseren we weer een fantastisch Oudejaarsfeest in dancing Heuvelhof op zondag 31 december.

Het programma ziet er weer schitterend uit boordevol life-muziek met YVES CALDERS en gastoptredens van de beste artiesten zoals PHIL HUNTER en WILLIAM WHOPA.  Amusement dus gegarandeerd in een geweldig aangepast decor.

Wie de vorige jaren aanwezig was op het Oudejaarsfeest weet dat het diner overheerlijk is met een receptie, koud en warm buffet en een overheerlijk dessertenbuffet.

Deelname in de kosten :99 €/pp (onder voorbehoud van stijgende kosten van levensmiddelen)

RESERVATIE VERPLICHT (slecht 80 personen mogelijk)

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.