Laden Evenementen

OUDJAAR 2022 – IN HET TEKEN VAN 5 JAAR HEUVELHOF

31 december om 09:00 Dancing Heuvelhof €99

Ook al is Oudjaar nog ver van ons bed, toch willen we hier nu al aandacht aan besteden.  Het zal een TOP-feest worden omdat het Heuvelhof precies 5 jaar geleden haar deuren opende.

Slechts 100 feestvierders kunnen dit uniek oudejaarsfeest bijwonen en genieten van een overheerlijk warm en koud buffet zoals u dat gewoon bent op Oudejaar!

Ook oor het showgedeelte bent u op de juiste plaats met gastoptredens van:

  • PHIL HUNTER
  • ANDRE SHON 
  • MIKE GRONDY

Reservatie kan vanaf 15 september, wie eerst is, is eerst!

De deelnameprijs aan dit event is 99 €/pp (onder voorbehoud)

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.