Laden Evenementen

MOEZEL REIS 2023 – WIJNFEESTEN BERNKASTEL – 1,2,3 SEPTEMBER

1 september om 08:00

Het is weer bijna zover !  Op vrijdag 1 september vertrekken we met de autocar weer richting DE wijnstreek bij uitstek – DE MOEZEL.  voor een 3 -daagse uitstap om U tegen te zeggen.

Na de Coronaperiode is er voor het eerst weer een Wijnfestival in Bernkastel met op zaterdag 2 september het fantastische Wijnvuurwerk en op zondag 3 september de Wijnstoet met meer dan  65 praalwagens en groepen uit de streek. Een spektakel om niet te missen !

Naar jaarlijkse gewoonte reizen we niet graag alleen en kan u, als gewaardeerde klant meereizen naar dit ongelofelijk mooie gebeuren. Er kunnen max. 20 personen meereizen . Alles is zoals steeds in de puntjes geregeld en u hoeft enkel maar op te stappen en wij doen de rest.   informatie over deze reisuitstap kan u verkrijgen op : 016/44 50 49

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.