Laden Evenementen

KERSTMARKT ESSEN (Duitsland) – Woensdag 14 december – met het Heuvelhof en Gouden Leeuwke

14 december om 08:00 tot 20:00 Dancing Heuvelhof

Reserveer nu!

Tribe Loading Animation Image

Jaarlijks gaat onze showfamilie op uitststap naar een Duitse Kerstmarkt. Lekker gezellig winkelen in een unieke Kerstsfeer en genieten van de Kerstdrukte.
Dit jaar gaan we naar de wondermooie Kerstmarkt in Essen.

Datum : WOENSDAG 14 DECEMBER 

Samenkomst in het Heuvelhof om 07.30h – vertrek 08.00h

Deelname : 25 €/pp + 5 € ontbijt

Reservatie : 016/44 50 49

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.