Laden Evenementen

JAARLIJKSE MOEZELREIS (2,3,4 september)

2 september om 08:00 tot 17:00 Dancing Heuvelhof volgt

Voor de Coronaperiode deden we met de klantjes van het Gouden Leeuwke (Aarschot) en het Heuvelhof jaarlijks enkele uitstappen.

Oa. de Moezelreis en het bezoek aan een  Kerstmarkt in Duitsland waren zeer gegeerd. Graag willen de dit hernemen op vraag van heel wat gasten. Dus hebben we de handen terug in elkaar gestoken en de reis terug op het programma gezet.

We doen dit op het eerste weekend van september met de traditionele befaamde wijnfeesten, Feestvuurwerk en wijnstoet in Bernkastel op 2,3,4 september.  Het programma is indrukwekkend en volledig georganiseerd. U hoeft enkel uw goed humeur mee te brengen en wij doen de rest. Info bij Paul of 016/44 50 49

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.