Laden Evenementen

HEUVELHOF IDOOL 2023 – MUZIKALE TALENTENWEDSTRIJD

1 november om 14:30 tot 18:00 Dancing Heuvelhof

In het najaar organiseert het Heuvelhof een heuse  Talentenwedstrijd met als doel , het ontdekken van nieuw en dynamisch muziektalent. Deze nieuwe Talenten worden in 2024 ingezet in onze nieuwe TOPSHOW reeksen  op vrijdag !

U beschikt over een mooie en dynamische stem en u denkt dat u de professionele jury kan overtuigen van uw muzikale kennis . U heeft de showlooks en een portie muzikale overtuigingskracht ? Schrijf dan zeker in !

Deelname : GRATIS INSCHRIJVING

Inkom voorselecties Fans : 5 €/pp   Inkom finale : 10 €/pp

Inschrijven kan via mail Heuvelhof (info@heuvelhof.be) of Good Luck (dupontsandra2801@gmail.com) en wij bezorgen u het juiste inschrijvingsdocument.

Voorselecties op woensdag en donderdag  1 en 2 november- Finale : Zaterdag 18 november

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.