Laden Evenementen

HEUVELHOF DANSNAMIDDGAG – 1e (Corona)ZONDAGMATINEE – 3 OKTOBER

3 oktober om 14:30 tot 18:00

Reserveer nu!

Tribe Loading Animation Image

WELKOM…WELKOM…WELKOM

Wat hebben we er lang naar uitgekeken om terug te mogen dansen zoals weleer.

Ruim 18 maanden was Dancing Heuvelhof gesloten wegens corona en kon er niet gedanst worden.  We hebben het gelukkig overleeft ! Deze periode is nu eindelijk voorbij en we nodigen u dan ook met plezier uit op deze eerste zondag matinee van het seizoen.

THAT’S LIFE

We hebben meteen voor ene topartiest gezorgd die uw benen meteen in de juiste danshouding brengt .

U bent welkom vanaf 13.30h. Dansnamiddag vangt aan om 14.30h tot 18.00h

Graag een seintje op voorhand en je hebt de garantie van een mooie plaats (016/44 50 49 of via de reservatiedienst)

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.