Laden Evenementen

GOLDEN LIFTIME AWARDS 2023 – “Oscars voor het Nederlandstalige lied”

28 juni om 08:00 tot 17:00 €25

Op woensdag 28 juni worden voor de 18e maal de Golden Lifetime Awards uitgereikt in de Gasthuiskapel te Aarschot.

De Awards worden ook de “Oscars van het Nederlandstalige lied genoemd en belichten artiesten, componisten en tekstschrijvers van het Nederlandstalige muziekgenre.

Laureaten 2023 zijn : MARGRIET HERMANS (Ere-Laureate) – JUUL KABAS (Postume Award) en IGNACE BAERT (Carriëreprijs)

Zij worden in de bloemetjes gezet door heel wat gastsprekers en het voltallige orkest van de Prins Juniorband

U kan tickets reserveren via 016/44 50 49 of info@goldenlifetimewards.be   – Deelname in de kosten 25 €/pp

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.