Laden Evenementen

GOLDEN LIFETIME AWARDS 2022 – 17e Editie – Woensdag 14 september

14 september om 19:00 Gastshuis Kapel Aarschot

Op woensdag 14 september organiseert het Heuvelhof ism. de Stad Aarschot,  de 17e editie van de Golden Lifetime Awards.    Zeg maar : ” De Oscars van het Nederlandstalige lied “

Laureaten zijn dit jaar :

  • BART HERMAN (GLA Awards 2022)
  • ERIK EN SANNE (Carrièreprijs)
  • WIL DE CRAENE  (Postume Award)

Onder massale belangstelling van de geschreven pers, Radio en TV, en héél wat artiesten, worden in aanwezigheid van het Schepencollege, deze Awards uitgereikt aan de laureaten.          Het versterkt orkest van de PRINS JUNIOR BAND, spelen de gekendste nummers van deze laureaten.

U bent van harte welkom  ! Reserveer uw ticket via 016/44 50 49 of u kan het ophalen in het Heuvelhof of Theatercafe Gouden Leeuwke : 25 €/pp (receptie achteraf inbegrepen)

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.