Laden Evenementen

1E ONTMOETINGSNAMIDDAG – DANCING HEUVELHOF – 14.30h

15 november om 14:30 tot 18:00 Dancing Heuvelhof €10

Reserveer nu!

Tribe Loading Animation Image

Op  maandag 15 november organiseren we voor het eerst een Ontmoetingsnamiddag voor alleenstaanden !

Het is een nieuwe manier van kennismaken met een nieuwe praat/en dansgedeelte. Het eerste deel is een praatgedeelte waarbij wij u in contact brengen met mensen met dezelfde interesses, hobbies enz… Een eerste stap naar een goede vriendschap of, wie weet… een nieuwe relatie.

Aansluitend is er een dansmogelijkheid met DJ

Einde om 18.00h

Deelname in de kosten : 10 €/pp   (2 consumpties en stuk taart inbegrepen voor diegenen die op voorhand hebben gereserveerd)

Dit kan door :

  • door te reserveren via de site en te betalen via overschrijving (nummer staat in bevestigingsmail) (10 euro/pp)
  • door uw ticket te kopen in Dancing Heuvelhof (Ramsel) of Theatercafé Gouden Leeuwke (Leuvensestraat 55 Aarschot) (10 euro per persoon)
  • Aan de kassa (12 €/pp) de dag zelf

Reservatie verplicht – max . 150 personen toegelaten

Deuren open : 13.30h   Aanvang : 14.30h

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.