Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

ZATERDAGAVOND MAGIC DANSNIGHT met DJ WILL – 9 SEPTEMBER

9 september om 20:00 Dancing Heuvelhof €3

VAN HARTE WELKOM  DUS OP ONZE ZATERDAGAVOND DANSAVONDEN !

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW  !

AANVRAAG VERZOEKNUMMERS OP ZATERDAGAVOND :

Indien u speciale dansnummers wenst aan te vragen tijdens de dansavond aan onze DJ, gelieve  dit dan VOOR donderdagavond door te mailen naar          DJ WILL : willy.vanveeckhoven@telenet.be

Gelieve het aangevraagde nummer en de uitvoerder door te geven

We mogen eindelijk terug dansen zoals weleer. We nodigen u dan ook maar al te graag uit op onze Zaterdagavond- Dansavonden met onze eigen            HUIS DJ WILL.

We kijken er naar uit u terug te mogen begroeten in de Showtempel van de Kempen …Het Heuvelhof

Hoe reserveer je een plaats?

Indien je online plaatsen wil reserveren voor een evenement, vind je bovenaan bij het evenement de knop ‘Reserveer nu‘. Na het verzenden van het reservatieformulier ontvang je een e-mail met verdere instructies. Betalen doe je op het evenement aan het onthaal of via overschrijving.

Op voorhand betalen

Je kan de gereserveerde tickets best tijdig overmaken op volgend rekeningnummer: BE35 9531 0852 0737 – Heuvelhof Events (met vermelding van uw naam, aantal bestelde tickets en de voorkeurshow). Pas dan ben je zeker dat je tickets definitief worden toegewezen.

Indien de betaling van de tickets ons niet voor aanvang van het evenement heeft bereikt worden de beschikbare plaatsen opnieuw vrijgegeven. Kosten kunnen hiervoor alsnog in rekening gebracht worden. Kom dus zeker op tijd of verwittig ons telefonisch (016-44 50 49 of 016-26 24 20).

Tafelvoorkeur enkel mogelijk bij dinershows

Je voorkeur voor een bepaald tafelnummer kan je enkel aangeven tijdens de reservatie van bepaalde dinershowprogramma’s en dit vanaf een groep van min. 8 personen. Elke tafel heeft 4 zitplaatsen. Het is voor de veiligheid én de dienstservice niet mogelijk om extra stoelen bij te plaatsen aan een tafel.